Adgangskontrol er en sikkerhedsforanstaltning, der regulerer, hvem der må komme ind i et bestemt område eller få adgang til bestemte ressourcer.
Det er et vigtigt aspekt af sikkerheden for virksomheder, organisationer og endda privatpersoner.

En anden fordel ved adgangskontrolsystemer er, at de kan give detaljerede og reviderbare optegnelser over, hvem der har fået adgang til specifikke områder og aktiver, og hvornår de har gjort dette.
Dette kan være særligt vigtigt i tilfælde af et sikkerhedsbrud eller tyveri, da administratorer hurtigt og nemt kan gennemgå adgangsoptagelser for at fastslå, hvem der måske var ansvarlig, og hvilke skridt der skal tages for at minimere skaden.

Adgangskontrolsystemer kan også bruges til at overholde forskellige regler og industristandarder, såsom HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) og PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), som kræver specifikke sikkerhedskrav til visse typer organisationer.

En af de største fordele ved adgangskontrolsystemer er muligheden for at give eller nægte adgang baseret på en persons identitet.
Dette kan gøres ved hjælp af en række forskellige metoder, såsom nøglekort, biometri eller endda ansigtsgenkendelse.
Disse systemer kan også integreres med andre sikkerhedsforanstaltninger, såsom overvågningskameraer og alarmsystemer til registrering af indtrængen..

Implementeringen af adgangskontrolsystemet kan udføres af os der hjælpe dig med at vælge det bedste system til dine specifikke behov og budget.

Prisen på et adgangskontrolsystem afhænger af hvilken løsning du ønsker – og der findes i dag systemer i alle prisklasser. 
Vi er leverandører af systemer som: SaltoSymmetryUniLockNedapLenelSPC, NOX osv.
Kontakt os, vi vil hjælpe dig med at finde en løsning til lige netop jeres behov!